Image1

FacebookLinkedIn
Welkom op deze website

Kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching: Welkom op de site van Smara Siddhi!

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 18 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden.

Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Image5

Start binnenkort br
 • Kom naar de gratis introductiedag NLP op 31 mei, van 10.00 - 16.00 uur. Geef je op per e-mail.
 • Je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor de opleiding Practitioner in NLP. Schrijf je in voor 1 mei en ontvang € 250,- korting.
 • Avondcursus "Kennismaken met NLP" € 100,- ex btw, 26 augustus, 2, 9, 16, 23 en 24 september.
 • 4-daagse workshop NLP voor jongeren € 425,- ex btw, 28, 29 augustus, 20, 21 september.
 • Tweedaagse workshop Kennismaken met Systemisch werk € 175,- ex btw, 8 en 9 september.
 • 8-daagse opleiding Zicht op Karakterstructuren,
  € 1895,- btw-vrij, start op 9 en 10 november.
 • Smara Siddhi gaat haar NLP trainingen uitbreiden. Vanaf komend schooljaar gaan wij Practitioner opleidingen organiseren in Noordwijk. Binnenkort meer!

Wij geven sinds 2001 opleidingen aan particulieren, het bedrijfsleven en non-profit organisaties volgens de criteria van het New York Training Institute www.nlpcenter.com .
Aangesloten bij de NVNLP en ViV geaccrediteerd.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.
Fijne groep, inspirerende trainer. Ik voelde me veilig en de training was een eye-opener.
- Isis -
Nieuws

Oefenavonden
Smara Siddhi houdt ieder jaar een aantal gratis oefenavonden zodat cursisten de geleerde stof met elkaar kunnen oefenen. Ook geïnteresseerden NLP-ers buiten Smara Siddhi zijn van harte welkom op deze avonden!

18 juni (woensdag)
Lees verder

Avonden familieopstellingen
Op 20 mei geeft Smara Siddhi een avond familieopstellingen. We zoeken voor deze avond nog een aantal representanten om in te kunnen zetten in de opstelling en mensen die zin hebben een casus in te brengen. Hebben jullie zin om mee te doen?

Het wordt een mooie, inspirerende avond...
Lees verder

Avondcursus NLP
Op 26 augustus start de avondcursus "Kennismaken met NLP". De cursus wordt gegeven op 6 avonden en kost € 100,- (exclusief btw).

Tijdens de cursus leert u hoe wij mensen, dus ook uzelf, onze innerlijke beleving creëren. De centrale vraag daarbij is: hoe komt het dat iemand ervaart wat hij ervaart...
Lees verder