FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 20 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2002 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute van Anné Linden (The first lady of NLP). Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).

Image5

Start binnenkort br
 • PRACTITIONER IN NLP
  Leer effectief communiceren met de opleiding tot Practitioner in NLP
  De Practitioner op de donderdag start op 7 januari 2016 VIV geaccrediteerd!
 • Avonden familieopstellingen
  Data: 20 januari
  Kosten: € 5,- representanten, € 80,- casus inbrengen
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • Loopbaantraining: de kracht van mijn ervaring
  Data: 3, 17 februari, 9, 23 maart, 6, 20 april, 11 mei
  Kosten € 395,- btw-vrij, Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • KENNISMAKEN MET NLP
  Data: 26/1, 9/2, 16/2, 1/3, 8/3, 15/3
  Tijd: 19.30 - 22.00 uur
  Kosten € 150,- ex btw
 • Kwantumfysica Hoe creëren wij ons bewustzijn?
  Data: 3 en 17 februari
  Tijd: 19.30 - 21.30 uur
  Kosten: € 98,- ex btw
 • Nieuw en Uniek! Vanaf januari start Smara Siddhi met het begeleiden van intervisiegroepen. We gaan aan de slag met zeer bijzondere werkvormen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Heel erg bedankt voor een bijzonder indrukwekkende familie-opstelling!
- Hetty -
Nieuws

Practitioner in NLP
24-daagse opleiding tot Practitioner in NLP:
Start: donderdag 7 januari. Communiceer effectiever, stel en bereik je doelen, laat belemmerende overtuigingen los en verbeter je coach- en leiderschapsvaardigheden met de opleiding tot Practitioner in NLP! Inclusief 2 dagen Systemisch Coachen, 2 dagen intensieve bewustzijnsontwikkeling ...
Lees verder

Avonden familieopstellingen
Op 20 januari houdt Smara Siddhi de laatste avond familieopstellingen van 2015. Op een opstellingenavond werk je met jouw familieverstrikkingen en het zogenaamde herstellen van de ordeningswetten die binnen elk systeem gelden. Vanuit liefde voor het familie-systeem zal een kind altijd proberen dit systeem in evenwicht te brengen...
Lees verder

Crowdfunding Labyrint
Doe mee en win een NLP-opleiding naar keuze!*

Smara Siddhi wil heel graag een labyrint realiseren in haar prachtige tuin.
Om dit te verwezenlijken hebben we een crowdfunding gestart. We hebben mensen nodig die het labyrint willen sponsoren. Minimale inleg is € 10,- per persoon. Doe je mee...
Lees verder