FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 20 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2002 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute. Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).

Image5

Start binnenkort br
 • PRACTITIONER IN NLP
  Start in oktober 2015 Schrijf je nu in en ontvang 10% korting VIV geaccrediteerd!
 • Avond familieopstellingen
  Data: 2 september, 24 september
  Kosten: € 5,- representanten, € 80,- casus
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • KENNISMAKEN MET NLP
  Cursus NLP in 6 avonden
  € 150,- ex btw, 19.30 - 22.00 uur
  Data: 25 augustus, 1, 8, 15, 22 en 23 september
 • NLP en Jongeren
  Data: 29/30 augustus, 5/6 september
  Kosten € 425,- exclusief btw
  Tijd: 9.30 - 16.00 uur
 • Loopbaantraining: de kracht van mijn ervaring
  Data: 23 september, 7, 14, 28 oktober, 4, 11 november en 2 december
  Kosten € 395,- btw-vrij
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Vooraankondiging! Op veler verzoek start Smara Siddhi in het nieuwe opleidingsjaar een 9 daagse verdiepende Coachopleiding voor Professionals. Houd onze nieuwsbrief in de gaten of neem een optie!
Eigenlijk hoe dichtbij het is... Wat allemaal mogelijk is... Wat ik zelf allemaal kan.... Wat een inzichten! Bedankt!
- Marion (Opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling) -
Nieuws

Loopbaantraining De kracht van mijn ervaring
In deze tijd zijn veel mensen, gedwongen of vrijwillig, met hun loopbaan bezig. Actief bezig zijn met je loopbaan is altijd een onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en groei. Medewerkers die al langer op de arbeidsmarkt meedraaien hebben een schat aan ervaring en expertise die vaak onvoldoende wordt benut...
Lees verder

Kennismaken met NLP
De cursus "Kennismaken met NLP" wordt gegeven in 6 avonden en kost € 150,- (exclusief btw).

Tijdens de cursus leert je hoe jij en ik, onze innerlijke beleving creëren. De centrale vraag daarbij is: hoe komt het dat iemand ervaart wat hij ervaart? Hoe ontstaan gevoelens, gedachten en overtuigingen...
Lees verder

Avonden familieopstellingen
Op 2 september houdt Smara Siddhi een avond familieopstellingen. Op een opstellingenavond werk je met jouw familieverstrikkingen en het zogenaamde herstellen van de ordeningswetten die binnen elk systeem gelden. Vanuit liefde voor het familie-systeem zal een kind altijd proberen dit systeem in evenwicht te brengen...
Lees verder