FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 20 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2002 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute. Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).

Image5

Start binnenkort br
 • Gratis introductieworkshops NLP
  Datum: 26 september, tijd: 10.00 - 15.00 uur
  Datum: 17 september, tijd: 19.15 - 22.00 uur.
 • Avond familieopstellingen
  Data: 2 september, 24 september
  Kosten: € 5,- representanten, € 80,- casus
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • Introductiecursus Kennismaken met NLP
  Data: 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november en 2 december
  Kosten: € 150,- exclusief btw
  Tijd: 19.30 - 22.00 uur
 • Tweedaagse systemische workshop "Man/zoon en vrouw/dochter"
  Data: 10 en 11 september
  Kosten: € 365,- exclusief btw
  Tijd: 9.30 - 17.00 uur
 • Loopbaantraining: de kracht van mijn ervaring
  Data: 23 september, 7, 14, 28 oktober, 4, 11 november en 2 december
  Kosten € 395,- btw-vrij, Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Dank voor jullie training, zorg, liefde en vooral plezier. Het examen was mooi en leerzaam, een extra stimulans om door te gaan. See you, see me
- Lisa (Practitioner in NLP) -
Nieuws

Tweedaagse workshop "Man/Zoon en Vrouw/Dochter"
Op 10 en 11 september komt Henne Arnolt Verschuren een specialisatie geven binnen familie- en systeemopstellingen. Deze tweedaagse workshop gaat over relatie "Man/Zoon en Vrouw/Dochter" in een systemisch kader geven. Tijdens de opstellingen maken we mannen en vrouwen lijnen zichtbaar...
Lees verder

Kwantumfysica in twee avonden
In twee avonden maken we een reis langs biologen, natuurkundigen, filosofen en andere wetenschappers om te ontdekken hoe het bewustzijn ons leven stuurt. Steeds meer onderzoek wijst uit dat ons eigen bewustzijn onze genen beïnvloedt.
Natuurkunde volgens Newton voldoet niet meer als...
Lees verder

Loopbaantraining De kracht van mijn ervaring
In deze tijd zijn veel mensen, gedwongen of vrijwillig, met hun loopbaan bezig. Actief bezig zijn met je loopbaan is altijd een onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en groei. Medewerkers die al langer op de arbeidsmarkt meedraaien hebben een schat aan ervaring en expertise die vaak onvoldoende wordt benut...
Lees verder