FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als één van de eerste NLP instituten, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops en zijn wij gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.


Image5

Start binnenkort br
 • Avond familieopstellingen
  Data: 1 maart
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
  Kosten: casus inbrengen: € 80,- incl btw
  representanten € 5,-
 • Volgende oefenavond
  16 februari van 19.00 - 22.00 uur
 • PRACTITIONER IN NLP
  Leer effectief communiceren met de opleiding tot Practitioner in NLP
  Start oktober 2016 VIV geaccrediteerd!
 • Nieuw en Uniek! Vanaf januari start Smara Siddhi met het begeleiden van intervisiegroepen. We gaan aan de slag met zeer bijzondere werkvormen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2000 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute van Anné Linden (The first lady of NLP). Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).
Wat heb ik veel geleerd. Er is weer een nieuwe wereld voor mij open gegaan.
- Els (Master in NLP) -
Nieuws

Oefenavonden Smara Siddhi
Data oefenavonden Smara Siddhi:

16 februari
23 maart
21 april
16 juni

En oefenavond is bedoeld voor iedereen die graag de geleerde stof wil oefenen met anderen. Ook cursisten van buiten Smara Siddhi zijn van harte welkom!
Lees verder

Avonden familieopstellingen
Op 1 maart houdt Smara Siddhi een avond familieopstellingen. Op een opstellingenavond werk je met jouw familieverstrikkingen en het zogenaamde herstellen van de ordeningswetten die binnen elk systeem gelden. Vanuit liefde voor het familie-systeem zal een kind altijd proberen dit systeem in evenwicht te brengen...
Lees verder

Crowdfunding Labyrint
Doe mee en win een NLP-opleiding naar keuze!*

Smara Siddhi wil heel graag een labyrint realiseren in haar prachtige tuin.
Om dit te verwezenlijken hebben we een crowdfunding gestart. We hebben mensen nodig die het labyrint willen sponsoren. Minimale inleg is € 10,- per persoon. Doe je mee...
Lees verder