Image1

FacebookLinkedIn
Welkom op deze website

Kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching: Welkom op de site van Smara Siddhi!

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 18 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden.

Met NLP werk je aan:

  • professioneel communiceren;
  • persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
  • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
  • de integratie van bovenstaande punten.

Image5

Start binnenkort br
  • Avondcursus "Kennismaken met NLP" € 100,- ex btw, 26 augustus, 2, 9, 16, 23 en 24 september in Ouderkerk aan den IJssel.
  • Cursus "Kennismaken met NLP" € 100,- ex btw, 7, 14, 21, 28 september en 5 oktober te Noordwijk.
  • Gratis NLP introductieworkshop 30 augustus 10.00 - 16.00 uur. Graag opgeven per e-mail.
  • Tweedaagse workshop Kennismaken met Systemisch werk € 175,- ex btw, 8 en 9 september.
  • Smara Siddhi gaat haar NLP trainingen uitbreiden. Vanaf komend schooljaar gaan wij Practitioner opleidingen organiseren in Noordwijk. Start 12 oktober.

Wij geven sinds 2001 opleidingen aan particulieren, het bedrijfsleven en non-profit organisaties volgens de criteria van het New York Training Institute www.nlpcenter.com .
Aangesloten bij de NVNLP en ViV geaccrediteerd.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.
Eigenlijk hoe dichtbij het is... Wat allemaal mogelijk is... Wat ik zelf allemaal kan.... Wat een inzichten! Bedankt!
- Marion -
Nieuws

Familieopstellingen
Op 18 september, 16 oktober, 28 oktober en 17 november houdt Smara Siddhi avonden familieopstellingen.

Voor deze avonden zoeken we altijd representanten om in te kunnen zetten in de opstellingen. Wil je graag zelf een casus inbrengen, laat het ons eventjes weten!

Data: 18 september, 16 en 28 oktober, 17 november...
Lees verder

Gratis NLP Introductieworkshop 30 augustus en 5 september
Wij organiseren gratis NLP Introductieworkshops op 30 augustus en 5 september . Een Introductieworkshop is bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in NLP en in ons instituut.
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en geeft een concreet inzicht in ons denken, voelen en handelen als mens...
Lees verder

Crowdfunding Labyrint
Doe mee en win een NLP-opleiding naar keuze!*

Smara Siddhi wil heel graag een labyrint realiseren in haar prachtige tuin.
Om dit te verwezenlijken hebben we een crowdfunding gestart. We hebben mensen nodig die het labyrint willen sponsoren. Minimale inleg is € 10,- per persoon. Doe je mee...
Lees verder