FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 18 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2002 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute. Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).

Image5

Start binnenkort br
 • Avond familieopstellingen
  Data: 18 februari, 12 maart
  Kosten: € 80,- casus inbrengen, € 5,- representanten
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • KENNISMAKEN MET NLP
  Cursus NLP in 6 avonden
  € 150,- ex btw, 19.30 - 22.00 uur
  Data: 9, 16, 23, 30 maart, 13, 20 april 2015
 • KENNISMAKEN MET NLP in Veghel
  Cursus NLP in 6 avonden
  € 150,- ex btw, 19.30 - 22.00 uur
  Data: 12, 19, 26 maart, 16, 23, 30 april
 • Lichaamsgericht werk: Reis door de chakra's
  Data: 16, 23, 30 maart, 13, 20 april, 11, 18 mei
  Kosten: € 150,- incl cursismateriaal, btw vrij
 • Vooraankondiging! Op veler verzoek start Smara Siddhi in het nieuwe opleidingsjaar een 9 daagse verdiepende Coachopleiding voor Professionals. Houd onze nieuwsbrief in de gaten of neem een optie!

Heel erg bedankt voor een bijzonder indrukwekkende familie-opstelling!
- Hetty -
Nieuws

Lichaamsgericht werk "Het Chakra Systeem"
De energiecentra in je lichaam, de chakra’s, staan voor verschillende thema’s in je leven. Door inzicht te krijgen in het chakrasysteem krijg je inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling. Alle chakra’s zijn met elkaar verbonden en een evenwichtig chakrasysteem zorgt ervoor dat je je fit, energiek en in balans voelt...
Lees verder

Avonden familieopstellingen
Op 27 januari 2015 houdt Smara Siddhi een avond familieopstellingen. Op een opstellingenavond werk je met jouw familieverstrikkingen en het zogenaamde herstellen van de ordeningswetten die binnen elk systeem gelden. Vanuit liefde voor het familie-systeem zal een kind altijd proberen dit systeem in evenwicht te brengen...
Lees verder

Crowdfunding Labyrint
Doe mee en win een NLP-opleiding naar keuze!*

Smara Siddhi wil heel graag een labyrint realiseren in haar prachtige tuin.
Om dit te verwezenlijken hebben we een crowdfunding gestart. We hebben mensen nodig die het labyrint willen sponsoren. Minimale inleg is € 10,- per persoon. Doe je mee...
Lees verder