FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 18 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2002 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute. Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).

Image5

Start binnenkort br
 • PRACTITIONER IN NLP
  24-daagse opleiding, start op 8 januari 2015
  Kosten € 2895,-. Bel voor een intakegesprek!
 • KENNISMAKEN MET NLP
  Cursus NLP in 6 avonden
  € 150,- ex btw, 19.30 - 22.00 uur
  Data: 9, 16, 23, 30 maart, 13, 20 april 2015
 • Avond familieopstellingen
  Data: 27 januari, 18 februari
  Kosten: € 80,- casus inbrengen, € 5,- representanten
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • Vooraankondiging! Op vele verzoek start Smara Siddhi in het nieuwe opleidingsjaar een 9 daagse verdiepende Coachopleiding voor Professionals. Houd onze nieuwsbrief in de gaten of neem een optie!

Dank je voor de mooie dagen en geweldige lessen!
- Ingrid (Opleiding systemisch coachen) -
Nieuws

Avonden familieopstellingen
Op 27 januari 2015 houdt Smara Siddhi een avond familieopstellingen. Op een opstellingenavond werk je met jouw familieverstrikkingen en het zogenaamde herstellen van de ordeningswetten die binnen elk systeem gelden. Vanuit liefde voor het familie-systeem zal een kind altijd proberen dit systeem in evenwicht te brengen...
Lees verder

Opleiding tot Practitioner in NLP start 8 januari
Op 8 januari start de opleiding tot Practitioner in NLP op de donderdag.
Voor mensen die meer over zichzelf willen leren en zichzelf professioneel willen ontwikkelen is dit de juiste opleiding.
De opleiding is gebouwd rond drie peilers:

NLP is de studie van de structuur van de subjectieve ervaring...
Lees verder

Crowdfunding Labyrint
Doe mee en win een NLP-opleiding naar keuze!*

Smara Siddhi wil heel graag een labyrint realiseren in haar prachtige tuin.
Om dit te verwezenlijken hebben we een crowdfunding gestart. We hebben mensen nodig die het labyrint willen sponsoren. Minimale inleg is € 10,- per persoon. Doe je mee...
Lees verder