FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Begonnen als NLP instituut, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops aan. Daarnaast zijn wij al 20 jaar gespecialiseerd in het geven van coaching en therapie.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2002 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute. Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).

Image5

Start binnenkort br
 • PRACTITIONER IN NLP
  Start op 9 oktober (vrijdag variant) en 10/11 oktober (weekendvariant) 2015
 • De donderdag variant start op 7 januari 2016 VIV geaccrediteerd!
 • Avond familieopstellingen
  Data: 27 oktober
  Kosten: € 5,- representanten, € 80,- casus
  Tijd: 19.00 - 22.00 uur
 • Introductiecursus Kennismaken met NLP
  Data: 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november en 2 december
  Kosten: € 150,- exclusief btw
  Tijd: 19.30 - 22.00 uur
 • Opleiding ZICHT OP KARAKTERSTRUCTUREN
  8-daagse opleiding
  Start 14 november
  Kosten € 1295,- btw-vrij, inschrijving voor 1 oktober € 995,-

Dank je wel voor het opstarten van mijn NLP proces. Voor mij een hele mooie en waardevolle ervaring.
- Astrid (Practitioner in NLP) -
Nieuws

Loopbaantraining De kracht van mijn ervaring
In deze tijd zijn veel mensen, gedwongen of vrijwillig, met hun loopbaan bezig. Actief bezig zijn met je loopbaan is altijd een onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en groei. Medewerkers die al langer op de arbeidsmarkt meedraaien hebben een schat aan ervaring en expertise die vaak onvoldoende wordt benut...
Lees verder

Kennismaken met NLP
De cursus "Kennismaken met NLP" wordt gegeven in 6 avonden en kost € 150,- (exclusief btw).

Tijdens de cursus leert je hoe jij en ik, onze innerlijke beleving creëren. De centrale vraag daarbij is: hoe komt het dat iemand ervaart wat hij ervaart? Hoe ontstaan gevoelens, gedachten en overtuigingen...
Lees verder

Avonden familieopstellingen
Op 27 oktober houdt Smara Siddhi een avond familieopstellingen. Op een opstellingenavond werk je met jouw familieverstrikkingen en het zogenaamde herstellen van de ordeningswetten die binnen elk systeem gelden. Vanuit liefde voor het familie-systeem zal een kind altijd proberen dit systeem in evenwicht te brengen...
Lees verder