FacebookLinkedIn
Image5
Welkom op onze website

Wij bieden beroepsgerichte opleidingen, hebben kennis, expertise en meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling coaching en therapie.

Begonnen als één van de eerste NLP instituten, bieden wij inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops onder andere: NLP, Karakterstructuren, Familie-Systeemopstellingen, Coachopleidingen.

NLP is een doelgerichte manier van denken en handelen waarmee veel problemen effectief en realistisch worden benaderd, opgelost of verlicht. Zowel op rationeel en emotioneel niveau als op het niveau van overtuigingen, vaardigheden en intuïtie. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden of een coaching opleiding, NLP geeft je een stevig fundament en veel nieuwe keuzemogelijkheden. Met NLP werk je aan:

 • professioneel communiceren;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • spirituele ontwikkeling: missie en visie;
 • onafhankelijkheid en autonomie: je leven in eigen handen nemen;
 • de integratie van bovenstaande punten.


Image5

Opleidingen en workshops br
 • Gratis NLP Introductieavond voor jongeren!
  11 november, 19.30-22.00 uur
 • Diploma: CPION erkend! Medische Basis Kennis en Psychosociale Basis Kennis in 15 avonden, start 25 oktober. Meer informatie
 • Reis door de chakra's
  Data: 7, 14, 28 november, 12, 19 december, 9 en 16 januari
  Kosten: € 140,- of €20,- ex btw voor een losse les
 • Tweedaagse Zicht op Karakterstructuren (Wij bieden ook een 8-daagse training aan)
  Data: 5 en 6 november
  Kosten: € 195,- ex btw
 • Avond familieopstellingen 1 december
  Kosten: representanten € 5,-, casus inbrengen € 80,-
 • Kwantumfysica en NLP "Hoe creëer ik mijn werkelijkheid?"
  Data: 29 maart, 5 en 19 april 2017
  Kosten: € 149,- ex btw
  Tijd: 19.30 - 22.30 uur

Belastingvoordeel: NLP opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. In sommige gevallen, scheelt het meer dan € 1000,- per opleiding.

Wij geven sinds 2000 opleidingen volgens de criteria van het New York Training Institute van Anné Linden (The first lady of NLP). Aangesloten bij de NVNLP. VIV geaccrediteerd (Practitioner en Master in NLP en de tweejarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC).
Hetgeen ik nu wezenlijk anders doe is mezelf minder afwijzen en gaan geloven en overtuigd raken dat ik een mooi en waardevol mens ben.
- Gerla (Practitioner in NLP) -
Nieuws

Avondcursus Kennismaken met NLP
NLP is de studie van de structuur van de subjectieve ervaring. NLP leert je hoe mensen, dus ook jijzelf, jouw innerlijke beleving creëert. De centrale vraag daarbij is: hoe komt het dat iemand ervaart wat hij ervaart? Hoe ontstaan gevoelens, gedachten en overtuigingen?
Je maakt kennis...
Lees verder

8-daagse opleiding Zicht op Karakterstructuren
De karakterstructuren zijn afgeleid van de bio-energetica die Wilhelm Reich in de jaren ’40 uitgedragen heeft. Karakterstructuren of Maskers zijn door Alexander Lowen (student van Reich) verder ontwikkeld en gedefinieerd. Een karakterstructuur is een reactie op een in de knel geraakte, psychische basisbehoefte...
Lees verder

12-daagse Opleiding Systemisch Coachen

Wil je graag iets veranderen, een oud patroon loslaten en een nieuw pad inslaan? En toch doe je weer wat je altijd al deed?

Weet dat wij mensen leven, leren en ontwikkelen in verbanden: in gezinsverband, familieverband, teamverband ofwel in systemen. Deze verbanden kennen een eigen...
Lees verder